Az izocukor magas fruktóz tartalmú szirup, a kukoricakeményítő enzimes hidrolízisével, tisztításával és sűrítésével nyerjük. Glükóz, fruktóz és típustól függően különböző mértékben magasabb rendű cukrok vizes oldata. Az izocukor magas kalóriaértékkel rendelkező cukorszirup, amely a kristálycukor helyettesítésére tökéletesen alkalmas. Az izocukor 100 százalékban természetes édesítőszer.
Glükóz-früktóz szörp F9
Kukorica alapú kevésbé édes, glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedves őrlésű kukorica feldolgozással készült, keményítő hidrolízisével előállított fruktóz-glükózszörp.
Fruktóz-glükóz szörp
40% fruktóz, 33% dextróz, tipikus szárazanyag tartalom 78%
Glükóz-fruktóz szörp
42% fruktóz, 50% dextróz, tipikus szárazanyag tartalom 71%
Felhasználás:
Üdítőitalok, édesipari, sütőipari, tejipari termékek, valamint konzervek, lekvárok, dzsemek gyártásához.
Az alábbi edényekbe töltünk: