Izocukrok

Az izocukor magas fruktóz tartalmú szirup, a kukoricakeményítő enzimes hidrolízisével, tisztításával és sűrítésével nyerjük. Glükóz, fruktóz és típustól függően különböző mértékben magasabb rendű cukrok vizes oldata. Az izocukor magas kalóriaértékkel rendelkező cukorszirup, amely a kristálycukor helyettesítésére tökéletesen alkalmas. Az izocukor 100 százalékban természetes édesítőszer.


Glükóz-früktóz szörp F9

Kukorica alapú kevésbé édes, glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedves őrlésű kukorica feldolgozással készült, keményítő hidrolízisével előállított fruktóz-glükózszörp.


Fruktóz-glükóz szörp

40% fruktóz, 33% dextróz, tipikus szárazanyag tartalom 78%


Glükóz-fruktóz szörp

42% fruktóz, 50% dextróz, tipikus szárazanyag tartalom 71%

Felhasználás:

Üdítőitalok, édesipari, sütőipari, tejipari termékek, valamint konzervek, lekvárok, dzsemek gyártásához.

 

Az alábbi edényekbe töltünk:

IBC tartály
Térfogat: 1000 liter
Töltőtömeg: max. 1400 kg
Kis műanyag hordó
Térfogat: 30 liter
Töltőtömeg: max. 40 kg